Ana Sayfa » Yabancı Hit Şarkılar 2015 (Top 100)

Yabancı Hit Şarkılar 2015 (Top 100)

       2015 Türkçe Yabancı, pop slow rap bir çok müzik türünde listeler yayınladık. Dolayısıyla pek çok müzik platformunu takip ediyoruz. O platformlarda ki bunların içinde Türkiye ya da yabancı merkezli müzik radyoları, Bilboard, Müzik Tvleri (MTV, Dreams vs), Youtube istatistikleri gibi bir çok platform var. Bu platformlarda çalan şarkılar içinde en yeni olanları özellikle 2015 yılında çıkanları seçip karşınıza çıkarmaya çalıştık ama bir kaç sene önce çıkan ama hala sevilerek dinlenen Müzik toplistlerinde kalmayı başaran pek çok şarkı var. Mesela Timber, Dark Horse,
All About That Bass gibi pek çok şarkı var dinlenmeye devam eden. İşte bu listede Pop,slow ya da rap olmasına bakmadan 2015 yılında en çok dinlenen yabancı şarkıları topladık. Bunun içinde yeni çıkan şarkılar ağırlıkta olmakla birlikte geçen yıllarda yayınlanan ama hala dinlenmeye devam eden müzik listelerinden düşmeyen şarkıları da bir araya getirdik ve top 100 listesi oluşturduk.
     Dinlediğiniz şarkılar içinde daha iyi ve daha güzel olduğu düşündüğünüz müzikleri oylarsanız şarkıların sıralamasına katkıda bulunmuş olursunuz. İlgi için teşekkürler.